2 Eylül 2008 Salı

MindManager Pro v7.2.374

İnsan beyni doğrusal biçimde çalışmaz. O nedenle düşüncelerinizi bir çerçeve içine hapsetmekten vazgeçin. Onun yerine, beyninizi salıverin ve onu; her türlü göreve ya da projeye açıklık kazandıran düşünce, veri ve bilgiyi, sınırsız bir düzenleme olanağı ile elde etmek için tasarlanmış, olağanüstü görsel ve etkileşimli teknolojiye teslim edin.
Hem büyük resmi çok açık biçimde görüp hem de ayrıntılara girebildiğiniz zaman; bilgiler arasında anlamlı, çok boyutlu ilişkiler kurabilir ve onları takımınızdaki herkesle paylaşabilirsiniz. Bu sizi, iyi bilgilenmeyle alınmış kararlara, hızlı ve güvenli eyleme ve herkesin istediği doğru sonuçlara götürür.Bazıları bunu zihin haritalama olarak adlandırıyor. Biz sağduyu diyoruz. Ve MindManager bu sağduyuyu yaşama geçiren yazılımdır.
Karar sürecini bilgilendirmek, eyleme geçmeyi hızlandırmak ve işlerin yapılmasını sağlamak için anahtar fikirleri ve bilgiyi görsellikle yakalayın, düzenleyin ve birleştirin
Daha dinamik ve anlamlı yollarla beyin fırtınası toplantıları yapın, planlayın, strateji oluşturun ve etkileşimde bulunun.
Günlük işlerde ve büyük ölçekli girişimlerde büyük resmi tam olarak anlayın, küçükayrıntılara girin.




Hiç yorum yok: